Clubkampioenschappen 30 juni 2022

Donderdag 30 juni is het zover. Jullie kunnen kijken wat jullie hebben geleerd in de afgelopen maanden. In hopelijk mooie sportieve wedstrijden zullen we kijken wie zich Kampioen mag noemen. Dit kampioenschap is mogelijk omdat we een paar goeie scheidrechters hebben gevonden die gaan kijken of alles eerlijk gaat! Alvast erg bedankt.

De judowedstrijden starten voor alle groepen op het
Alle groepen starten om 17:15. De wedstrijden en volgorde worden dan ook duidelijk gemaakt. En natuurlijk sluiten we af met een prijsuitreiking. Die zal rond 19:00 afgerond zijn. Denk vooraf even na of je sterk genoeg bent om de door jou gewonnen beker mee te kunnen nemen. Als dat niet zo is, kan je misschien vragen aan jouw supporters of ze je helpen.

Supporters bij de CLUBKAMIOENSCHAPPEN
Alle supporters zijn welkom (ouders, verzorgers, oma’s, broers, BFF’s). Wel willen we iedereen vragen om rekening met elkaar te houden. Dit geldt op gebied van gezondheid (corona), maar ook als het gaat om de drukte in de zaal. Het kan zomaar zijn dat we echt met erg veel mensen binnen zijn. Dan is rekening houden met elkaar wel zo fijn.

Dit vind je misschien ook leuk...