Wedstrijden

Wedstrijden

Het wedstrijdsecretariaat ontvangt van diverse verenigingen uit het district Noord Nederland uitnodigingen voor een toernooi. De wedstrijdsecretaris selecteert de uitnodigingen en hangt de geschikte toernooien aan het prikbord in de Dojo.
Na een half jaar training kan de judoka deelnemen aan toernooien voor beginners. Eventueel kunt u overleggen met de trainer.

De judoka kan zich individueel inschrijven bij het wedstrijdsecretariaat en ontvangt daarna een deelnemerskaart met daarop het tijdstip waarop de wedstrijd plaats vind.

Coach & Coachkaart

Op een toernooi mag een coach de zaal betreden indien hij in het bezit is van een coachkaart. Deze kaart wordt door de organiserende vereniging verstrekt.
Elke judoka mag door een coach gecoacht worden tijdens de wedstrijd.
Tijdens SWES en het Hunebedtoernooi zijn er coaches van de vereniging aanwezig. Op andere toernooien is dit niet altijd het geval. Mocht u als ouder zelf uw judoka moeten coachen dan krijgt u dit tijdig van de wedstrijdsecretaris te horen. Tevens ontvangt u dan van de wedstrijdsecretaris een taakomschrijving voor een coach.

Geef een reactie