Start werkgroep Meerjarig Beleidsplan – Vragen voor jullie!

Op 2 oktober is ’s avonds in het vergaderkamertje boven de Dojo het startschot gegeven voor een uniek project. Voor het eerste sinds de oprichting van onze vereniging bijna 50 jaar geleden gaan we even stilstaan! Stilstaan om na te denken en met elkaar te bespreken waar we staan, en waar we naar toe willen. Natuurlijk heeft het bestuur zich hier al vaak mee bezig gehouden, maar voor het eerst hebben we kunnen kiezen voor een nieuwe aanpak. We doen dit nu (dankzij Rabo Clubsupport) met de hulp van Anne Prins van SportDrenthe.

In de komende nieuwsbrieven en via de website zullen we de voortgang van dit project en achtergronden over de totstandkoming met jullie delen. Maar de werkgroep heeft nu al input nodig van alle leden. Daarom willen we jullie vragen om de volgende vragen te beantwoorden, en de antwoorden te mailen naar Anne Prins. Dit mag je doen met je gewone email. Hij verwerkt alle antwoorden voor ons. Als je het belangrijk vindt om iets te antwoorden, maar je vindt het niet fijn dat jouw naam aan dat antwoord verbonden is, laat dat in de mail dan ook even weten. Je antwoorden worden dan anoniem verwerkt.

De vragen:

1: Wat zijn de karaktereigenschappen/kernwaarden van JV Borger?

2: Waarin zijn we onderscheidend?

3: Wat moet/mag nooit veranderen?

4: Welke tips heeft u nog voor JV Borger?

 

Omdat we op 8 november aan de slag gaan met de antwoorden, willen we u vragen om deze voor het einde van deze maand aan Anne te mailen. Dit kan via: aprins@sportdrenthe.nl

Dit vind je misschien ook leuk...