Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september Judovereniging borger

Nieuwsbrief september 2014

Bestuur Judovereniging Borger
Voorzitter: Henk Nieuwenhuis – Borger
Penningmeester: Hans Arends – Borger
Secretaris: Jan Honebecke – Borger
Lid: Ria Homan – Borger
Lid: Kitty de Man – Gasselternijveen

Secretariaat Judovereniging Borger
0599 639980
secretariaat@judoborger.nl
website: www.judoborger.nl
Bestuurlijk nieuws
Allereerst willen we natuurlijk iedere jonge en oudere judoka van harte welkom heten in het nieuwe judoseizoen. De lessen zijn na een zomervakantie van 6 weken, alweer een paar weken geleden van start gegaan met wederom een groot enthousiasme.

Ook staan de SWES toernooien weer voor de deur en de aftrap wordt gegeven door Judovereniging Borger en wel op 27 september. Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje ‘SWES toernooi’.

Zaterdagmiddag 8 november wordt het 40 jarige jubileum van onze vereniging op feestelijke wijze gevierd. Echter, de clubkampioenschappen die daar een onderdeel van zijn worden gehouden tijdens de training op donderdagavond 6 november. In een latere nieuwsbrief zal daar uitgebreider op ingegaan worden.
Dubbele lidmaatschap-pas verzonden
Eind vorige week is er iets mis gegaan met de verzending van de lidmaatschapspassen van de JBN. Hierdoor hebben een aantal (nieuwe) leden voor de tweede keer in deze maand een pas ontvangen. Deze kunt u als niet verzonden beschouwen en als u wilt, kunt u deze terug sturen naar de Judo Bond Nederland (Postbus 7012, 3430 JA Nieuwegein). Het verzenden van de pas betekent niet dat er ook twee keer lidmaatschapsgeld wordt geïncasseerd.

SWES toernooi
Al een aantal jaren organiseren de judoverenigingen uit Nieuw Weerdinge, Valthermond/ Odoorn, Emmen en Borger een onderlinge competitie welke weer wordt afgesloten met een toernooi. Dit heet de SWES competitie met als afsluiting het SWES-kampioenschap. Afgelopen jaar heeft ook Tan-Ren-Jutsu uit Musselkanaal/Ter Apel meegedaan en doen dat dit jaar weer.

De bedoeling is dat de judoka’s op een ongedwongen manier een beetje wedstrijdervaring op kunnen doen. Het maakt niet uit of je wint of verliest maar meedoen is belangrijker dan winnen en door het te doen leer je veel.

De wedstrijden worden gehouden op: 27 september in Borger, 22 november in Ter Apel en 31 januari 2015 in Valthermond. Het afsluitende kampioenschap zal op 28 maart 2015 in Nieuw Weerdinge gehouden worden. Tijdens de SWES toernooien zijn er altijd coaches van de vereniging aanwezig.
Opgave kan via het formulier dat tijdens de lessen uitgedeeld is of via de website. Doe dit zo spoedig mogelijk!
Voor overige informatie kunt u kijken op de website www.judoborger.nl.
SWES JV Borger 27 september 2014 in Borger
SWES JV Tan- Ren- Jutsu 22 november 2014 in Ter Apel
SWES JV Juveko 31 januari 2015 in Valthermond
SWES kampioenschap door JV Gendoju 28 maart 2015 in Nieuw Weerdinge
Ledenadministratie
Afmeldingen per 1 oktober:
Kristian Honebecke, Vincent de Vries en Warner Hoen

Nieuwe leden:
Dylano Hebels

Heb je iets leuks over judo dat je wilt laten weten aan de andere leden, mail het dan aan de redactie van de
nieuwsbrief via kopijnieuwsbrief@judoborger.nl.
Copyright © 2014 nieuwsbrief Judovereniging Borger*, All rights reserved