Nieuwsbrief januari 2013

KLEUR_VERSIE Logo JVB-page-001

Bestuur Judovereniging Borger

Voorzitter : Henk Nieuwenhuis
Secretaris : Jan Honebecke
Penningmeester : Hans Arends
Lid : Ria Homan
Lid : Evert Hoen
Lid : Kitty de Man
Lid : Oebele Herder

e-mail : secretariaat@judoborger.nl
website : www.judoborger.nl

Bestuurlijk nieuws
Meester Roel en de bestuursleden wensen alle leden een sportief en gezond 2013!

Mist u de nieuwsbrief ook wel eens? Wilt u de nieuwsbrief digitaal ontvangen? Dat kan! U kunt zich aanmelden door uw naam en emailadres door te geven via de website!

Judoexamens donderdag 24 januari 2013
Vorige week was het weer zover. Onder leiding van trainer Roel van Alff vonden de halfjaarlijkse examens plaats. In een spannende maar goede sfeer aanschouwden de aanwezigen dat alle examenkandidaten een band of een slip werden bevorderd. Geweldig gedaan en van harte gefeliciteerd allemaal! Voor de gele band slaagden Tim Alberts, Nik Iprenburg, Alwin Smegen, Sebastian en Kristian Honebecke en Joris en Jelle Froeling. Goed voor een oranje band was Thijs Alberts en een groene band was weggelegd voor Harm Jan Mulder en Boris Aartsen. Een blauwe band werd behaald door Lisette van der Kraan, Cecile Westerdijk, Jelle Herder en Jarno Stavast. En afsluitend wisten de gebroeders Tom en Jochem Aartsen de bruine band te behalen. Alle kandidaten zijn ook vastgelegd op de gevoelige plaat, zie daarvoor de vernieuwde website van JV Borger.

37ste Hunebedtoernooi zaterdag 9 maart 2013
Zaterdag 9 maart 2013 is het weer zover, ons jaarlijkse Hunebedtoernooi. Jullie doen toch allemaal weer mee? De datum staat vast al in je agenda. Als je je nog niet hebt ingeschreven, inschrijven kan tot uiterlijk vrijdagavond 1 februari aanstaande. Je kunt je inschrijven door het inschrijfformulier in te leveren bij Henk Nieuwenhuis of via de website.

Oproep vrijwilligers
Er zijn al verschillende aanmeldingen ontvangen. Waarvoor onze hartelijke dank! Maar er zijn nog meer vrijwilligers nodig om de judoka’s een geweldig toernooi kunnen geven.
Er worden nog vrijwilligers gezocht om te helpen bij de op- en/of afbouw en vrijwilligers die helpen bij het toernooi zelf. Lijkt het u leuk om te helpen matten leggen (vrijdagavond 8 maart) en opruimen (zaterdagmiddag na het toernooi) of om op zaterdag te helpen bij de puntentelling, tijdwaarneming en het klaar zetten van de judoka’s voor de wedstrijden (tafelbezetting), meldt u dan aan bij een van de bestuursleden of via het mailadres, secretariaat@judoborger.nl.
Wij kunnen ons voorstellen dat u denkt, puntentelling, tijdwaarneming en het klaar zetten van judoka’s voor de wedstrijden, kan ik dat wel? Voor het toernooi wordt er twee keer een instructie-uur gehouden dus ook als je geen ervaring hebt, ben je van harte welkom. Uiteraard krijgt u ook een handleiding om een en ander thuis nog eens rustig door te lezen. Daarnaast wordt er ook op de dag zelf gezorgd voor begeleiding (aan de tafels zitten zowel ervaren als nieuwe vrijwilligers) en met een natje en een droogje, ook voor de inwendige mens.

Agenda:

2 februari Swes toernooi in Valthermond
9 februari 31e IJspegeltoernooi te Sleen (inschrijving is inmiddels gesloten)
16 februari 14e Paul Dijkstra Minitoernooi te Norg (inschrijving is inmiddels gesloten)
2 maart 36e Juveko Toernooi te Tweede Exloermond (inschrijving is inmiddels gesloten)
9 maart 37e Hunebedtoernooi (inschrijving sluit vrijdag 1 februari ’s avonds)
23 maart 31e Lente Toernooi Tachi te Beilen (inschrijving sluit 14 februari)
30 maart Kollumer Judotoernooi te Kollum (inschrijving sluit 28 februari)
27 maart Algemene Ledenvergadering om 20.00 uur.
Graag aanmelden bij het secretariaat voor vrijdag 22 maart.

Let op: Inschrijven voor toernooien kan ook digitaal via de website!!!

Wijzigingen leden:

Deze keer kunnen we geen nieuwe leden melden, helaas alleen een vertrekkend lid:
Lisette van der Kraan

Lisette, veel plezier en succes in de toekomst!

Oproep:
Heb je iets leuks over judo dat je wilt laten weten aan de andere leden, mail het dan aan de redactie van de nieuwsbrief via kopijnieuwsbrief@judoborger.nl.

VEEL JUDOPLEZIER BIJ ALLE TOERNOOIEN!!!