Meer informatie over Graduaties 31-03-2022

GRADUATIES:

Op donderdag 31 maart kunnen jullie alles wat je in de afgelopen periode hebt geleerd aan de examinatoren mogen laten zien! Als het je lukt om te laten zien dat je aan de eisen van een hogere slip of band voldoet, kan het zo maar zo zijn dat je de les na de graduaties met een mooie nieuwe slip op band op de mat mag staan!

TIJDEN:

Omdat er in beide groepen heel erg veel aanmeldingen zijn, zal zeker de graduatie van de eerste groep langer duren dan een normale les. Daarom start de tweede groep niet om 18:00 uur maar op 18:15!

Groep 1 : 17:15 tot 18:15

Groep 2: 18:15 tot 19:15

Groep 3: Geen graduaties, maar aansluitend aan groep 2 wel welkom om te sporten.

TOESCHOUWERS:

Natuurlijk wensen we jullie allemaal erg veel succes en ook plezier. Het is ook mooi dat we dit weer kunnen en mogen delen met familie en vrienden die welkom zijn als toeschouwers. Omdat er vanuit de overheid geen beperkende maatregelen meer zijn, zullen we die ook in de Dojo niet meer hebben. Wel vragen we iedereen haar of zijn gezonde verstand te gebruiken. Heb je klachten, laat je testen en kom dan liever een keer niet naar de les, tot je weet dat je niet positief bent. Voor de toeschouwers geldt natuurlijk ook dat je welkom bent, maar we vragen je om zelf na te denken of het verstandig is om nu naar een volle sportzaal te komen. Als je dat liever niet doet vanwege het risico voor jezelf, of de andere mensen, maak dan de verstandige keuze.

FOTO’S

Zoals bij elke graduatie zullen er door de vereniging ook foto’s worden gemaakt van het examen en van de uitreiking van de nieuwe slippen en banden. Deze foto’s zullen na de graduatie op deze website beschikbaar zijn. Voor leden die hebben aangegeven niet in beeld te willen, wordt hier uiteraard rekening mee gehouden.

 

Dit vind je misschien ook leuk...