Aanmeldformulier SWESS competitie 2018-2019

Benodigde gegevens mailen naar

hjsnhuis@planet.nl

 

Aan     : Leden van JV Borger

Betreft : Uitnodiging SWES competitie seizoen 2018 – 2019

Datum : 12 september 2018

De judoverenigingen uit Nieuw Weerdinge, Valthermond/Exloo, Musselkanaal/Ter Apel, Emmen en Borger organiseren al jaren een onderlinge competitie welke wordt afgesloten met een toernooi. Dit heet de SWES-competitie met als afsluiting het SWES-kampioenschap.

De competitie en kampioenschap zijn opgezet om de judoka’s op een ongedwongen manier wedstrijdervaring te laten opdoen. Alleen bovengenoemde clubs doen mee. Tijdens de wedstrijden worden er aanwijzingen gegeven met de bedoeling de judoka een gevoel te geven dat hij/zij het goed heeft gedaan. Het maakt in principe niet uit of er verloren of gewonnen wordt, want het motto is:

DEELNEMEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN EN DOOR TE DOEN LEER JE!!!

De derde wedstrijddag van de competitie krijgt iedereen die heeft meegedaan een mooie herinnering. Later is er nog een kampioenschap en daar worden wel eerste, tweede, etc. prijzen uitgereikt. Daarbij geldt overigens: iedereen die meedoet krijgt een prijs.

Door de zeer positieve reacties over de afgelopen seizoenen en omdat wij als Judovereniging Borger in SWES een goede mogelijkheid zien onze leden in een besloten en afgebakende omgeving te laten proeven aan wedstrijden, doen wij dit jaar ook weer mee. Voor de duidelijkheid, iedereen mag meedoen maar de wedstrijdjudoka zullen we hier in principe niet aantreffen.

De opzet van kampioenschap en competitie heeft t.o.v. de grote toernooien de volgende voordelen:

  • de sfeer is ongedwongen, intiem en relaxt door o.a. het geringe aantal van ca. 80 tot 90 deelnemers welke zijn verdeeld over twee tijdsblokken;
  • er is altijd iemand van onze vereniging aanwezig om vragen te beantwoorden en te coachen;
  • alle wedstrijden beperken zich tot de morgen, hierdoor is er meer mogelijkheid tot carpoolen;
  • geringe kosten daar deelname aan de competitie totaal € 17,00 bedraagt en deelname aan het afsluitende kampioenschap € 8,00 kost.De wedstrijdmorgens zijn van 8.30 tot ca. 12.30 uur en zijn opgedeeld in 2 blokken van ca. 1,5 uur en worden gehouden op: 6 oktober te Borger, 8 december te Valthermond en 19 januari te Ter Apel. Het afsluitende kampioenschap vindt plaats op 30 maart 2019 te Nieuw Weerdinge. Voor competitie en kampioenschap geldt een aparte aanmelding en onderstaande opgavestrook is alleen voor de competitie. Weet je bij voorbaat al dat je op één van de 3 competitiedagen niet kunt, geef dat dan al aan bij opgave. Zit je nog maar kort op judo geef dat dan ook even aan. Verder is het erg belangrijk dat het juiste gewicht wordt vermeld.JV Borger ziet hierin een mooie kans om de judoka’s aan wedstrijden te laten mee doen zonder dat ze verdrinken in de massaliteit van de grote toernooien. De SWES ochtenden kunnen alleen doorgang vinden als er voldoende aanmeldingen zijn. Daarom ook het uitdrukkelijke verzoek je aan te melden voor deze competitie.

Gebruik voor aanmelding deze opgavestrook en mail deze uiterlijk 22 september naar hjsnhuis@planet.nl (wedstrijdsecretariaat). Tevens wordt hierbij toestemming verleend om het inschrijfgeld van € 17,00 automatisch af te schrijven van het bij JV Borger bekende bankrekeningnummer.

OPGAVESTROOK SWES COMPETITIE 2018 – 2019 (3 wedstrijdmorgens op 6 okt, 8 dec en 19 jan)

 

Achternaam: ……………………………………………………………. Band + slip: …………………………..
Voornaam …………………………………………………..   Gewicht !!! : …………………………..
Geb. datum: ………………………. Jongen / Meisje …….. E-mail: …………………………..
Opmerking: ……………………………………………………. ……… Telefoon: …………………………..